Varnostne rešitve za delovna mesta

Varnostne rešitve za delovna mesta

Zagotovite ravnovesje med varnostjo in storilnostjo na delovnem mestu

Izguba ali uhajanje občutljivih podatkov iz naprav uporabnikov je velika skrb za vsako organizacijo. IT-strokovnjaki so postavljeni pred izziv, kako zaščititi omrežja, podatke in storitve podjetja ter obenem omogočiti takojšen dostop do podatkov in hitrejšo ter učinkovitejšo komunikacijo za zagotavljanje storilnosti. In vse to morajo doseči v okolju, katerega varnost ogrožajo vedno nove grožnje.

Fujitsujeve obsežne varnostne rešitve za delovna mesta vam lahko pomagajo zagotoviti ravnovesje med varnostjo in dostopom ter poskrbeti, da so zaposleni čim storilnejši in da je organizacija zaščitena.

UJITSU Palm Secure

Fujitsujeva naprava za žile v dlani je sistem za preverjanje pristnosti, ki uporablja najsodobnejšo biometrično varnostno tehnologijo. Ta brezkontaktna naprava ponuja higiensko rešitev za preprosto preverjanje identitete, ki deluje na podlagi zajemanja slik vzorca žil z bližnjimi infrardečimi žarki. Deoksidiran hemoglobin v žilah v dlani vpija te žarke in tako zmanjša stopnjo odboja, zato so žile prikazane v obliki črnega vzorca. Ta vzorec žil se nato primerja s shranjenimi vzorci in na podlagi tega se preveri pristnost posameznika.

Več o sistemu Palm Secure

FUJITSU Workplace Protect (Zaščita delovnega mesta)

Varstvo podatkov se začne z nadzorom dostopa do odjemalskih naprav. Fujitsujeva rešitev Workplace Protect (Zaščita delovnega mesta) ščiti zaupne podatke in programe z natančnim preverjanjem pristnosti uporabnikov osebnih računalnikov in učinkovitim preprečevanjem nepooblaščene uporabe.

Več o rešitvi Workplace Protect (Zaščita delovnega mesta)

FUJITSU EraseDisk (Brisanje diska)

EraseDisk (Brisanje diska) je funkcija, vgrajena v vdelano programsko opremo sistema, ki izbriše vse podatke s trdega diska – zanesljivo in trajno. Pred odlaganjem, prodajo ali nadgradnjo operacijskega sistema s trdega diska izbriše vse občutljive podatke brez možnosti obnovitve.

Več o funkciji EraseDisk (Brisanje diska)

Strežnik NAS FUJITSU CELVIN

Strežniki NAS Fujitsu CELVIN ponujajo vso prilagodljivost, nadgradljivost in preprostost uporabe, ki jo boste kadar koli potrebovali. Intuitivni grafični uporabniški vmesnik omogoča upravljanje podatkov z malo vzdrževanja. Edinstvena zmožnost oddaljenega podvajanja v realnem času znatno zmanjša nevarnost izgube podatkov, centralizirano shranjevanje pa pomaga zniževati stroške shranjevanja in upravljanja podatkov.

Več o strežniku NAS CELVIN