Ocena delovnega mesta

Ocena delovnega mesta

Ko se podjetje spreminja, se mora delovno mesto prilagoditi. Fujitsujeva preizkušena in standardizirana ocena delovnega mesta ponuja učinkovito analizo vašega IT-okolja delovnega mesta. Vključuje posebna priporočila za povečanje učinkovitosti in vam pomaga pri jasnem določanju prioritetnih poslovnih zahtev za predlagane rešitve.

Ta podpora in svetovanje se začneta s strojno analizo, ki jo izvede specializiran svetovalec in ki pokaže trenutno stanje infrastrukture. Priporočila temeljijo na teh ugotovitvah in poslovnih ciljih vaše organizacije. Na podlagi nastalega poročila lahko sprejmete informirane odločitve glede strategije delovnega mesta, ki so usklajene s splošnimi poslovnimi cilji.

Kaj dobite

  • Podrobno analizo dejanskega stanja svojega okolja delovnega mesta, vključno s klasifikacijo obstoječih skupin uporabnikov in seznamom vseh aplikacij 
  • Jasno sliko tega, kaj lahko dosežete z načrtovanimi rešitvami za delovno mesto
  • Strokovno podporo pri izbiri pravih tehnologij delovnega mesta za svojo organizacijo 
  • Svetovanje, ki ga ponuja več svetovalcev
  • Vpogled v možne scenarije selitve

Dodatne informacije

Najprimernejši naslednji korak po zbiranju in analizi podatkov o trenutni situaciji je Fujitsujevo upravljano delovno mesto, stroškovno učinkovita rešitev, ki upravlja in podpira IT-delovna mesta v celotnem življenjskem ciklu po fiksni ceni na uporabnika.