The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

Managed Mobile (Upravljano mobilno okolje)

Opremite delovno mesto po meri človeka

Fujitsujev Managed Mobile (Upravljano mobilno okolje) je celovita storitev za upravljanje in podporo naprav, aplikacij in uporabnikov s hkratnim zagotavljanjem doslednega uveljavljanja vseh varnostnih pravilnikov.

Več informacij

Storitve za navidezne odjemalce

Obsežna rešitev za virtualizacijo namizja in aplikacij, zasnovana za znižanje stroškov IT-ja, ustrezno opremi vsakega posameznika v podjetju in zagotovi zanesljivo varnost podatkov.

Več informacij

Klasične storitve za delovno mesto

Fujitsujeve klasične storitve za delovno mesto omogočajo centralizirano upravljanje za celotni življenjski cikel IT-ja za končne uporabnike – od omogočanja uporabe, prek delovanja, do odlaganja.

Več informacij

Sodelovalne storitve

Popolna podpora uporabnikom pri iskanju in izmenjavi podatkov, ki jim omogoča storilno in stroškovno učinkovito sodelovanje s sodelavci z vsega sveta.

Več informacij

Služba za podporo

Zagotavljamo neprekinjene storitve v vseh časovnih pasovih in jezikih, od samopostrežnih storitev za zaposlene do strokovne podpore. S proaktivnim pristopom lahko prepoznamo težave in jih odpravimo, še preden vplivajo na vaše poslovanje.

Več informacij

Ocena delovnega mesta

Ko se podjetje spreminja, se mora delovno mesto prilagoditi. Fujitsujeva preizkušena in standardizirana ocena delovnega mesta ponuja učinkovito analizo vašega IT-okolja delovnega mesta. Vključuje posebna priporočila za povečanje učinkovitosti in vam pomaga pri jasnem določanju prioritetnih poslovnih zahtev za predlagane rešitve.

Ta podpora in svetovanje se začneta s strojno analizo, ki jo izvede specializiran svetovalec in ki pokaže trenutno stanje infrastrukture. Priporočila temeljijo na teh ugotovitvah in poslovnih ciljih vaše organizacije. Na podlagi nastalega poročila lahko sprejmete informirane odločitve glede strategije delovnega mesta, ki so usklajene s splošnimi poslovnimi cilji.

Več informacij