The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

LIFEBOOK S937

Vaš eleganten in trpežen poslovni partner
FUJITSU LIFEBOOK S937 je prenosni računalnik, ki podpira zaznavanje dotika, primeren za tiste, ki pogosto poslovno potujejo in imajo najvišje zahteve. Ta eleganten, tanek prenosni računalnik, ki tehta že od 1,19 kg (2,62 funta), vam omogoča zanesljivo delo, kjer koli ste. Akumulator, ki deluje do 21 ur, kristalno čist, 33,8 cm (13,3-palčni) zaslon WQHD ali polne visoke ločljivosti z možnostjo prikaza brez bleščanja in možnostjo edinstvenega senzorja za žile v dlani vam omogočata enostavno in varno delo. Z modularnim ležiščem in podvojevalnikom vrat je izjemno priročen za uporabo v pisarni.
Poganja 7th Gen Intel® Core™ i7 vPro™
Več informacij

LIFEBOOK U7x7

Izjemna mobilnost sreča izjemno varnost
FUJITSU LIFEBOOK U7x7 je tanek, lahek in eleganten ultra mobilen prenosni računalnik za poslovneže. Z 31,75 cm (12,5 palci) in težo le 1,15 kg (2,54 funta) omogoča izjemno mobilnost. Možnost zaslona z visoko ločljivostjo, zaslona s polno visoko ločljivostjo ali izbirni zaslon s polno visoko ločljivostjo na dotik in brez bleščanja omogoča ergonomsko gledanje, vgrajeni senzor za žile v dlani ali senzor prstnih odtisov pa zagotavlja vrhunsko varnost. Pametna zasnova združuje starejše vmesnike, kot je VGA polne velikosti, in enostavno nadgradnjo s tankim in trpežnim ohišjem. Podvojevalnik vrat, enak kot pri vseh izdelkih iz družine LIFEBOOK U, omogoča skupno rabo delovnega mesta pri sodobnem načinu dela.
Poganja 7th Gen Intel® Core™ i7 vPro™
Več informacij

LIFEBOOK T937

Vrhunski pripomoček, ki preseneča
Tablični računalnik FUJITSU LIFEBOOK T937 je vsestranski prenosnik Ultrabook™ 2 v 1 za zahtevne profesionalce s sodobnim dinamičnim načinom dela. Izjemno tanko, trpežno magnezijevo ohišje, visoko le 19,8 mm, in zelo lahka zasnova omogočata udobno uporabo na poti. Z enostavnim premikom izjemno jasnega, vrtljivega, 33,8 cm (13,3-palčnega) zaslona s polno visoko ločljivostjo, ki podpira vnašanje s peresom in z dotikom, lahko preklopite na način tabličnega računalnika. Nova postavitev osvetljene tipkovnice, varnostne funkcije poslovnega razreda, izvlečni priključek LAN in vdelani 4G/LTE omogočajo, da delate varno, kjer koli ste. Izbirni podvojevalnik vrat, s priklopom USB vrste C, zagotavlja optimalno priročnost v pisarni.
Poganja 7th Gen Intel® Core™ i7
Več informacij

LIFEBOOK P727

Produktivnost v več načinih
FUJITSU LIFEBOOK P727 je izjemno lahek, prenosen tablični računalnik 2 v 1 z akumulatorjem za celodnevno delovanje, ki omogoča prilagodljivo delo v več načinih. Z najnovejšimi Intelovimi procesorji je naprava primerna za zahtevne aplikacije za oblikovanje in ilustriranje. Dobavljena je z operacijskim sistemom Windows 10 Pro in opremljena z vodilno tehnologijo preverjanja pristnosti na podlagi žil v dlani za zagotavljanje varnosti poslovnega razreda.
Poganja 7th Gen Intel® Core™ i7
Več informacij

LIFEBOOK serije E7

Brezkompromisno elegantna zasnova in funkcionalnost
Serija prenosnikov FUJITSU LIFEBOOK E7 vključuje vrhunske 15,6-palčne, 14-palčne in 13,3-palčne prenosnike za poslovno uporabo in skupno rabo delovnega mesta. Izjemna prilagodljivost in priročna uporaba z družinskim konceptom ter izmenljive komponente modularnega ležišča znižujejo skupne stroške lastništva in zmanjšujejo zapletenost. S popolnim naborom funkcij, elegantno tanko zasnovo in številnimi varnostnimi funkcijami vam ni treba sklepati kompromisov.
Poganja 6th Gen Intel® Core™ i7 vPro™
Več informacij