The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

FUTRO X923-T

Več kot samo lahek odjemalec
Eleganten računalnik FUJITSU FUTRO X923-T z vsemi prednostmi lahkega odjemalca in 58,4 cm (23-palčnim) zaslonom na dotik z več postavitvami je prava izbira za izredno varno računalništvo prek strežnika ali virtualizacijo namizja.
Poganja AMD G-Series GX-415GA
Več informacij

FUTRO S920

Nadgradljiva večnamenska naprava
Zmogljiv računalnik FUJITSU FUTRO S920 je idealen za varno računalništvo prek strežnika in virtualizacijo namizja. Zaradi svoje preprostosti, edinstvenimi funkcijami povezave in nizkih skupnih stroškov lastništva računalnik FUJITSU FUTRO S920 resnično izstopa iz množice.
Poganja AMD G-Series GX-415GA
Več informacij

FUTRO S720

Cenovno dostopen lahek odjemalec
Računalnik FUJITSU FUTRO S720, ki ga je mogoče individualno konfigurirati, je idealen za varno računalništvo prek strežnika in virtualizacijo namizja. Navdihuje s preprostostjo, edinstvenimi možnostmi povezave in dolgim življenjskim ciklom, ki znižuje skupne stroške lastništva.
Poganja AMD G-Series GX-217A
Več informacij

FUTRO S520

Prepričljiva preprostost
FUJITSU FUTRO S520 je stroškovno učinkovit in kompakten lahek odjemalec za varno računalništvo prek strežnika ali virtualizacijo namizja. Ker je majhen, zanesljiv in enostaven za uporabo, znižuje tudi skupne stroške lastništva.
Poganja AMD G-Series GX-210HA
Več informacij