Opremite nove nadarjene ljudi Opremite nove nadarjene ljudi
Opremite nove nadarjene ljudi
Intel® Core™ vPro™ processor family

Delovno mesto za sposobne

The Workplace for Talent

Ali vam je vaše delovno okolje v pomoč pri privabljanju, razvoju in ohranjanju najsposobnejših zaposlenih?

Ali pa staromodne prakse in zastarele tehnologije odbijajo naslednjo generacijo vodij?

Nova generacija zaposlenih postavlja klasične delovne prakse in strukture pred preizkušnjo. Zaposleni generacije Y (rojeni med letoma 1982 in 2005) so prvi digitalni državljani, ki ne poznajo sveta brez interneta. So gonilna sila krepitve pojava BYOD in poenotenih komunikacij. Pričakujejo, da jim bo tehnologija, ki jo uporabljajo v zasebnem življenju, omogočila tudi sodelovanje in inovacije v službi.

Pričakujejo, da bodo delovna mesta tako prilagodljiva, kot so oni sami, in so prepričani, da toge podjetniške strukture ovirajo dinamično timsko delo, pri katerem so njihova znanja najbolj izkoriščena. Če želite privabiti, razviti in obdržati vodje prihodnosti, morate ukrepati zdaj.

Ne gre se samo za različne generacije ter njihove različne načine življenja in dela. Bistvo je v ustvarjanju delovnega mesta, ki je sodobno in prilagodljivo ter zagotavlja dovolj svobode za ustvarjalnost in inovativnost, kar sta največji dragocenosti vsakega podjetja.

Pokaži podrobnosti Skrij podrobnosti What Fujitsu offers

LIFEBOOK T937

Vrhunski pripomoček, ki preseneča
Tablični računalnik FUJITSU LIFEBOOK T937 je vsestranski prenosnik Ultrabook™ 2 v 1 za zahtevne profesionalce s sodobnim dinamičnim načinom dela. Izjemno tanko, trpežno magnezijevo ohišje, visoko le 19,8 mm, in zelo lahka zasnova omogočata udobno uporabo na poti. Z enostavnim premikom izjemno jasnega, vrtljivega, 33,8 cm (13,3-palčnega) zaslona s polno visoko ločljivostjo, ki podpira vnašanje s peresom in z dotikom, lahko preklopite na način tabličnega računalnika. Nova postavitev osvetljene tipkovnice, varnostne funkcije poslovnega razreda, izvlečni priključek LAN in vdelani 4G/LTE omogočajo, da delate varno, kjer koli ste. Izbirni podvojevalnik vrat, s priklopom USB vrste C, zagotavlja optimalno priročnost v pisarni.
Več informacij

STYLISTIC R727

2 v 1 omogoča odlični uporabnost in produktivnost
Tablični računalnik FUJITSU STYLISTIC R727 z 31,8 cm (12,5-palčnim) zaslonom brez bleščanja se spremeni v polnozmogljiv in polnoproduktiven prenosni računalnik z enostavno priključitvijo trpežne, vendar tanke magnetne tipkovnice. Magnezij-aluminijasto ohišje omogoča trajno uporabo poslovnežem na poti. Za predstavitve lahko uporabite način tabličnega računalnika, kjer koli želite, pa lahko delate v načinu prenosnega računalnika. Občutljiv zaslon tabličnega računalnika omogoča enostavno pisanje opomb in podpisovanje z digitalnim peresom. Povezljivost poslovnega razreda, kot je 4G/LTE, funkcije upravljanja in varnosti, kot sta šifriranje pogonov in preverjanje pristnosti z NFC-jem, vam omogočajo delo, kjer koli želite, ob tem pa ste lahko pomirjeni, da so vaši podatki varni.
Več informacij

LIFEBOOK P727

Produktivnost v več načinih
FUJITSU LIFEBOOK P727 je izjemno lahek, prenosen tablični računalnik 2 v 1 z akumulatorjem za celodnevno delovanje, ki omogoča prilagodljivo delo v več načinih. Z najnovejšimi Intelovimi procesorji je naprava primerna za zahtevne aplikacije za oblikovanje in ilustriranje. Dobavljena je z operacijskim sistemom Windows 10 Pro in opremljena z vodilno tehnologijo preverjanja pristnosti na podlagi žil v dlani za zagotavljanje varnosti poslovnega razreda.
Več informacij

STYLISTIC Q616

Računalnik 2 v 1, ki združuje mobilnost in zmogljivost
STYLISTIC Q616 je računalnik 2 v 1, brez ventilatorjev, tanek, lahek in kompakten. Celodnevno trajanje baterije, ojačan zaslon brez bleščanja, ki podpira vnašanje s peresom in z dotikom. Priklopna tipkovnica, priklopna postaja ter možnosti povezave 4G/LTE in zaščite zagotavljajo trajnost in prilagodljivost, ki sta potrebni v poslovnem življenju.
Več informacij

Managed Mobile (Upravljano mobilno okolje)

Opremite delovno mesto po meri človeka

Fujitsujev Managed Mobile (Upravljano mobilno okolje) je celovita storitev za upravljanje in podporo naprav, aplikacij in uporabnikov s hkratnim zagotavljanjem doslednega uveljavljanja vseh varnostnih pravilnikov.

Več

Storitve za navidezne odjemalce

Obsežna rešitev za virtualizacijo namizja in aplikacij, zasnovana za znižanje stroškov IT-ja, ustrezno opremi vsakega posameznika v podjetju in zagotovi zanesljivo varnost podatkov.

Več

Varnostne rešitve za delovna mesta

Zagotovite ravnovesje med varnostjo in storilnostjo na delovnem mestu

Izguba ali uhajanje občutljivih podatkov iz naprav uporabnikov je velika skrb za vsako organizacijo. IT-strokovnjaki so postavljeni pred izziv, kako zaščititi omrežja, podatke in storitve podjetja ter obenem omogočiti takojšen dostop do podatkov in hitrejšo ter učinkovitejšo komunikacijo za zagotavljanje storilnosti. In vse to morajo doseči v okolju, katerega varnost ogrožajo vedno nove grožnje.

Fujitsujeve obsežne varnostne rešitve za delovna mesta vam lahko pomagajo zagotoviti ravnovesje med varnostjo in dostopom ter poskrbeti, da so zaposleni čim storilnejši in da je organizacija zaščitena.

Več

Sodelovalne storitve

Popolna podpora uporabnikom pri iskanju in izmenjavi podatkov, ki jim omogoča storilno in stroškovno učinkovito sodelovanje s sodelavci z vsega sveta.

Več