The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

Delovno mesto prihodnosti

Maailma muuttuu. Niin myös työpaikka. Ihmisillä on erilaisia ja kasvavia odotuksia työnantajia kohtaan, ja nopeasti kehittyvän tekniikan myötä niistä tulee todellisuutta. Työpaikkojen henkilöstö koostuu eri sukupolvien edustajista, ja kaikilla heillä on erilaiset tarpeet ja työskentelytavat. Myös kilpailu lahjakkaista työntekijöistä käy kovempana kuin koskaan. Näin ollen yritysten on noustava uudelle tasolle. Niiden on vastattava työntekijöiden yksilöllisiin tarpeisiin. Työpaikkojen on puolestaan miellytettävä kaikkia sukupolvia – niin suuria ikäluokkia kuin milleniaalejakin. Kaikkien sukupolvien työntekijöiden tarpeisiin vastaava työpaikka voi olla merkittävä erottava tekijä ja mahdollisuus yritykselle.

Työntekijöille annettava vapaus ja joustavuus voi kuitenkin vaarantaa yrityksesi. Tulevaisuuden työpaikassa IT-osaston onkin pidettävä tilanne hallussaan. Miten tämä onnistuu? Yhdistämällä ihmisiä, tietoja ja tekniikkaa – turvallisesti. Millä tavalla nämä haasteet selätetään? Etsimällä kumppani, joka muuntaa haasteet mahdollisuuksiksi. Tulevaisuuden työpaikka voi nimittäin antaa työntekijöille juuri sen, mitä he haluavat, IT-turvallisuudesta tinkimättä. Me Fujitsulla voimme auttaa sinua matkallasi kohti tulevaisuuden työpaikkaa. Avullamme työntekijäsi voivat työskennellä joustavasti missä ja milloin vain. IT-osastosi suojaa liiketoiminnan, ja yrityksesi saa nauttia parhaasta mahdollisesta tuloksesta.  Saat lisätietoja tutustumalla tämän sivun sisältöön tai katsomalla tämän videon.

Pokaži podrobnosti Skrij podrobnosti What Fujitsu offers

LIFEBOOK U7x7

Izjemna mobilnost sreča izjemno varnost
FUJITSU LIFEBOOK U7x7 je tanek, lahek in eleganten ultra mobilen prenosni računalnik za poslovneže. Z 31,75 cm (12,5 palci) in težo le 1,15 kg (2,54 funta) omogoča izjemno mobilnost. Možnost zaslona z visoko ločljivostjo, zaslona s polno visoko ločljivostjo ali izbirni zaslon s polno visoko ločljivostjo na dotik in brez bleščanja omogoča ergonomsko gledanje, vgrajeni senzor za žile v dlani ali senzor prstnih odtisov pa zagotavlja vrhunsko varnost. Pametna zasnova združuje starejše vmesnike, kot je VGA polne velikosti, in enostavno nadgradnjo s tankim in trpežnim ohišjem. Podvojevalnik vrat, enak kot pri vseh izdelkih iz družine LIFEBOOK U, omogoča skupno rabo delovnega mesta pri sodobnem načinu dela.
Več informacij

LIFEBOOK T937

Vrhunski pripomoček, ki preseneča
Tablični računalnik FUJITSU LIFEBOOK T937 je vsestranski prenosnik Ultrabook™ 2 v 1 za zahtevne profesionalce s sodobnim dinamičnim načinom dela. Izjemno tanko, trpežno magnezijevo ohišje, visoko le 19,8 mm, in zelo lahka zasnova omogočata udobno uporabo na poti. Z enostavnim premikom izjemno jasnega, vrtljivega, 33,8 cm (13,3-palčnega) zaslona s polno visoko ločljivostjo, ki podpira vnašanje s peresom in z dotikom, lahko preklopite na način tabličnega računalnika. Nova postavitev osvetljene tipkovnice, varnostne funkcije poslovnega razreda, izvlečni priključek LAN in vdelani 4G/LTE omogočajo, da delate varno, kjer koli ste. Izbirni podvojevalnik vrat, s priklopom USB vrste C, zagotavlja optimalno priročnost v pisarni.
Več informacij

STYLISTIC R727

2 v 1 omogoča odlični uporabnost in produktivnost
Tablični računalnik FUJITSU STYLISTIC R727 z 31,8 cm (12,5-palčnim) zaslonom brez bleščanja se spremeni v polnozmogljiv in polnoproduktiven prenosni računalnik z enostavno priključitvijo trpežne, vendar tanke magnetne tipkovnice. Magnezij-aluminijasto ohišje omogoča trajno uporabo poslovnežem na poti. Za predstavitve lahko uporabite način tabličnega računalnika, kjer koli želite, pa lahko delate v načinu prenosnega računalnika. Občutljiv zaslon tabličnega računalnika omogoča enostavno pisanje opomb in podpisovanje z digitalnim peresom. Povezljivost poslovnega razreda, kot je 4G/LTE, funkcije upravljanja in varnosti, kot sta šifriranje pogonov in preverjanje pristnosti z NFC-jem, vam omogočajo delo, kjer koli želite, ob tem pa ste lahko pomirjeni, da so vaši podatki varni.
Več informacij

LIFEBOOK P727

Produktivnost v več načinih
FUJITSU LIFEBOOK P727 je izjemno lahek, prenosen tablični računalnik 2 v 1 z akumulatorjem za celodnevno delovanje, ki omogoča prilagodljivo delo v več načinih. Z najnovejšimi Intelovimi procesorji je naprava primerna za zahtevne aplikacije za oblikovanje in ilustriranje. Dobavljena je z operacijskim sistemom Windows 10 Pro in opremljena z vodilno tehnologijo preverjanja pristnosti na podlagi žil v dlani za zagotavljanje varnosti poslovnega razreda.
Več informacij

STYLISTIC Q616

Računalnik 2 v 1, ki združuje mobilnost in zmogljivost
STYLISTIC Q616 je računalnik 2 v 1, brez ventilatorjev, tanek, lahek in kompakten. Celodnevno trajanje baterije, ojačan zaslon brez bleščanja, ki podpira vnašanje s peresom in z dotikom. Priklopna tipkovnica, priklopna postaja ter možnosti povezave 4G/LTE in zaščite zagotavljajo trajnost in prilagodljivost, ki sta potrebni v poslovnem življenju.
Več informacij

Managed Mobile (Upravljano mobilno okolje)

Opremite delovno mesto po meri človeka

Fujitsujev Managed Mobile (Upravljano mobilno okolje) je celovita storitev za upravljanje in podporo naprav, aplikacij in uporabnikov s hkratnim zagotavljanjem doslednega uveljavljanja vseh varnostnih pravilnikov.

Več

Storitve za navidezne odjemalce

Obsežna rešitev za virtualizacijo namizja in aplikacij, zasnovana za znižanje stroškov IT-ja, ustrezno opremi vsakega posameznika v podjetju in zagotovi zanesljivo varnost podatkov.

Več

Klasične storitve za delovno mesto

Fujitsujeve klasične storitve za delovno mesto omogočajo centralizirano upravljanje za celotni življenjski cikel IT-ja za končne uporabnike – od omogočanja uporabe, prek delovanja, do odlaganja.

Več

Varnostne rešitve za delovna mesta

Zagotovite ravnovesje med varnostjo in storilnostjo na delovnem mestu

Izguba ali uhajanje občutljivih podatkov iz naprav uporabnikov je velika skrb za vsako organizacijo. IT-strokovnjaki so postavljeni pred izziv, kako zaščititi omrežja, podatke in storitve podjetja ter obenem omogočiti takojšen dostop do podatkov in hitrejšo ter učinkovitejšo komunikacijo za zagotavljanje storilnosti. In vse to morajo doseči v okolju, katerega varnost ogrožajo vedno nove grožnje.

Fujitsujeve obsežne varnostne rešitve za delovna mesta vam lahko pomagajo zagotoviti ravnovesje med varnostjo in dostopom ter poskrbeti, da so zaposleni čim storilnejši in da je organizacija zaščitena.

Več

Študije primerov / bele knjige

grafika

Drugi